ennl

Over Sao Paulo

‘Sao Paulo’ is een onderneming die zich vanaf 1992 bezig houdt met het ontwikkelen en verkopen van damesmode. Dit uit zich in 4 luxe en betaalbare collecties die ieder jaar worden aangeboden.

Het van oorsprong opgerichte familiebedrijf, is gevestigd in Rotterdam. Designing, inkoop van materialen, het maken van patronen en planning van productie vinden plaats op het hoofdkantoor in Rotterdam.

Onze collecties worden in nauwe samenwerking met onze producenten en kwaliteitscontroleurs in Turkije, Italië en het Verre Oosten geproduceerd.

Sao Paulo heeft zich als merknaam in Nederland bevestigd, met een showroom in het World Fashion Centre te Amsterdam. De organisatie heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd in heel Europa en boekt sterke omzet groei, mede dankzij de optimalisering van marketing, verkoop en productie.

De laatste jaren boekt dit merk vele internationale successen in diverse landen van Europa. De ambitie om de wereldmarkt te veroveren begint zich te realiseren. Zo is het merk ook aanwezig in Canada en de Verenigde Staten en sinds kort heeft Sao Paulo ook de Aziatische markt betreden met diverse verkooppunten.

Passie voor mode, durf en fantasie zijn belangrijke componenten voor het beleid van dit merk. Doordachte strategie en inzet van alle betrokkenen maken dit merk tot een succes.